Lite finmat såhär en torsdag!
Efter att ha suttit halva dagen och skrivit av mammas recept kände jag mig riktigt inspirerad. Nu var det dags att göra risotton. Jag skulle ju testa ett nytt recept varje vecka. Den här veckan blev det: risotto con crema di asparagi e scampi alla piastra. Eller risotto med sparriskräm och kräftor.
Jag följde receptet som finns i min italienbok mycket noga. Jag ville ju inte misslyckas, hade ingen annan mat hemma. Mixern lyckades jag nog att bränna upp, den luktade lite rök när jag gjorde sparrispure. Men men, inga lågor i alla fall!
Det var ju inte speciellt svårt och jag måste erkänna att jag lyckades väldigt bra! Det var ju sjukt gott. Så gott att jag valde att äta på mitt finporslin med. Det ni!
Hade det inte varit för att jag skulle träna om två timmar så hade jag tagit lite favoritvin till. Men det får jag spara till en annan dag :)
